14.sept.2014

Det er blevet hverdag i igen. Alma er startet på hvalpehold i retrieverklubben. Vi træner i Aalborg. Alma er sjov og nysgerrig og hun gør sit bedste, når vi træner. Her hjemme vil hun gerne lave alle øvelser og især den lille bøtte med godbidder som blev introduceret allerede første træningsaften er hun glad for at hente. 

Karla her i form igen og har gået nogle rigtig fine spor de sidste 2 weekender. Hun er super til at holde næsen i jorden. Alma har også gået nogle små spor. Hun vil gerne, men f.eks. i dag, så var pølsetykkerne absolut det mest interessante :-) Selv rådyr-løbet var ikke mere spændende. 

Yazmin har helt accepteret Alma nu og hun leger med Alma. I weekenden har alle tre hunde gravet hulen ved sommerhuset op igen. Nu kan der igen være 2 hunde af gangen i hulen under rønnetræet 

I morgen den 17.august er det flyttedag for Aron. Han flytter heldigvis ikke så langt væk. 

Nu er der fundet rigtig gode familier til ale hvalpene og vi ser tilbage på en rigtig god sommer. 

Vi har haft en masse søde og engagerede mennesker på besøg. Vi har lært 8 gode familier at kende, det sætter vi stor pris på. Nu håber vi, at I alle bliver glade for jeres små nye familiemedlemmer. 

 

Så er der efterhånden ro i huset. Vi har fundet gode familier til alle hvalpe undtagen til dejlige Aron - hvis nogen kender nogen - der kender nogen - der mangler en rigtig blød og sød familiehund, oligt temperamant, så sig endelig til.. Vi passer godt på Aron indtil da. Alma bliver boende her og har for første gang været med på arbejde i dag.. og taget sig godt ud som kontor-hund.. torsdag starter Alma på et hvalpehold. 

Karla slapper af og er helt hvalpet sammen med hvalpene - graver store huller og driller hvalpene ved at tage deres legetøj. 

Yazmin er ind i mellem ret træt af de 2 små hvalpe, men hun tåler dem.. 

Mor-datter hygge

Afslapning

Almas første arbejdsdag

Albert før han flyttede

Opdragelse inden flytning

Fri leg

jeg deler ikke med nogen

farligt rovdyr

"Se, jeg vinker"

Endelig tid til pind igen..

Hvalpenes første møde med rådyr-løb..

Vi har været på stranden. Alle 9 hvaple så ud til at nyde både vand og sand. Mor Karla svømmede ud på det dybe og nød vandet imens hvalpene prøvede at gøe hende kunsten efter. Vi havde følgeskab af Ginny og Jette, så i alt 12 hunde var på tur. Godt vi har en bus at køre dem alle rundt i.. 

En ny verden åbner sig

Hvordan smager sand?

Vand :-)

Det er sjovt, det her

Vi må stå sammen

VM i hvalpegården..

Selv som ganske lille kan man godt synes det er sjovt at være med til VM. Hvalpene er 4 uger nu og de har travlt med at vokse, spille bold, bide lidt i hinanden og ikke mindst SOVE. De sover stadig mange timer i døgnet. Der er små spidse tænder på vej. Alle har fået ormekur. 

VM

Træning må der til..

Mor og tante kigger på

Det er sjovt

og så bliver man så sulten

Spisetid

De små er hurtige til at komme når madskålene og fløjten lyder..

17.juni, hvalpene er nu 3 uger

17.juni. Nu er hvalpene begyndt at lege med hinanden. Her er et lille videoklip.

Fotografen har været på besøg

Så er der fine nye billeder af hvalpene. Malene og Holger, "farforældrene" har været på besøg og Malene tog de fine billeder. Hvalene følger deres fine stil - spise, knirke, sove, knirke, sove spise..