Alma

Alma er datter af Karla og Keeper. Alma er 3 år og fra vores første kuld. Vi træner markprøver og workingtest i Dans retrieverklub både i Aalborg og Frederikshavn. Alma bestod brugsprøven i januar 2015. ALma har bestået begynderklasse WT og nu prøver vi kræfter med åbenklasse.Alma har nydt at være med på arbejde og være kontorhund :-) Hun kan lide at snakke med de elever, der kommer på kontoret. Hjemme nyder hun at være med til at læse godnathistorie for Viktor hver aften. 

 

Karla

Karla og hvalpene 2015

Karla er mor til 3 kuld hvalpe og vi planlægger et nyt kuld sommeren 2018. Karla er en dygtig schweiss-hund som går rigtig gode spor. Hun er målrettet og fokuseret når hun arbejder. Som familehund er hun glad for de andre hunde, for det stille familieliv og for at blive nusset af vores plejebarn. De to har et supergodt venskab. 

Yazmin

Yazmin

Yazmin har skønne øjne, der kan lokke alle og enhver til at klappe sig. Hun elsker at nogen snakker med hende. Hun er godmodig og meget børneglad, hun reagerer så snart hun hører børnestemmer. 

Yazmin er rigtig glad for at gå spor. Hun har en rigtig fin "klikkende" spornæse - Man kan altid høre når hun er på sporet. 

Seaside Gundogs Ida

Ida er vores nye hund. Hun fluttede i midt i september og er en dejlig, lærenem og arbejdsivrig lille pige. Ida skal trænes til markprøver og workingtest. Hun indgår i flokken på en dejlig fredelig måde, selvom hun jo blot er en lille hvalp på 4½ måned. Hun er sjov og har allerede vist god fortåelse for samarbejdets givende oplevelser.